Комплекс Съни Резиденс - Слънчев бряг

Комплексът се намира на 250 метра от плажа и 1 километър пешеходно разстояние от фамозния Какао Бийч и очарователния град Несебър. Само на 5 минути с кола (2,9км) е от най-големият аквапарк на черноморието „Аква Парадайз“.

 

Хостел „Съни Резиденс“ е подходящ за настаняване както на семейства с деца, така и на приятелски компании и предлага на своите гости студиа и апартаменти* с оборудвани кухни и зони за хранене. Също така на разположение са външен басейн с детско отделение, детска площадка, пералня за общо ползване.

В близост има множество магазини за хранителни стоки, аптека, медицински център, заведения за хранене.

 

*Студиата и апартаментите разполагат с кухненски бокс, хладилник, котлони, микровълнова фурна, аспиратор, основни кухненски прибори и съдове за хранене и приготвяне на храна, климатик, собствен бойлер, душ в банята, тераса и всички удобства, предразполагащи туристите да се чувстват комфортно по време на своята почивка.


Обща информация

Курортен комплекс "Слънчев бряг" се намира на Южното ни черноморие и е един от най – предпочитаните морски курорти у нас. Слънчев бряг е разположен на живописен залив под формата на полумесец и е с плажна ивица, дълга близо 10 км.Курортът се намира между курортните градове Несебър и Свети Влас, на около 40 км северно от Бургас. Слънчев бряг е основният курорт, около който се е оформила т.нар. българска Ривиера. Тук туристите намират отлични условия за качествена почивка на морето. Едно от основните предимства на Слънчев бряг е поддържаният плаж, който на места достига ширина от около 80-100 метра. Слънчев бряг е носител на престижното отличие „Син флаг” – признание за запазена екологично чиста природна среда. Климатът в района е изключително благоприятен и подходящ за морски туризъм и активна почивка. Множеството слънчеви дни, които се наблюдават в областта, дават името на комплекса. В Слънчев бряг своите гости очакват реномирани хотели с първокласно обслужване, приятни ресторанти и множество барове и дискотеки.

История

Курортът Слънчев бряг е създаден през 1959 година. Постепенно той добива слава като приятна туристическа дестинация, любима както на български, така и на чуждестранни туристи. Изграждането на курорта започва през 1958 г. Тук между 1967 г. и 1999 г. се провежда международният фестивал за популярна песен „Златният Орфей”. Всяка година по традиция се организират дни на симфоничната музика, част от между народният фолклорен фестивал, модни ревюта и редица плажни състезания, които ще разнообразят Вашата почивка. 

 

Newsletter

Запишете се за нашия бюлетин